Top Ad unit 728 Γ— 90

H Mαράια Κάρει ένα μήνα μετά τον χωρισμό με αβυσσαλέο ντεκολτέ και με το δαχτυλίδι του αρραβώνα


Στη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο η Μαράια Κάρεϊ είχε τρικούβερτο καυγά με τον δισεκατομμριούχο αρραβωνιαστικό της Τζέιμς Πάρκερ, ότανε εκείνος έπαθε κρίση ζήλειας. Η σταρ του έδειξε την πόρτα εξόδου, μην αντέχοντας άλλο τις κρίσεις του σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail.

Όπως αναφέρουν οι φήμες, το ζευγάρι δεν έχει ειδωθεί εδώ κι έναν μήνα και ο χωρισμός τους θεωρείται δεδομένος. Ωστόσο, όπως φαίνεται η ντίβα δεν κάθισε να κλάψει τον χαμένοτης έρωτα. Αντιθέτως φόρεσε ένα μπλουζάκι με αβυσσαλέο ντεκολτέ - προφανώς για να δείξει στον τέως τι χάνει - και κράτησε και το αξίας 10 εκατ. δολ. μονόπετρο που στόλιζε το δάχτυλό της και βγήκε μία βόλτα. Μάλιστα, στην παρέα της βρισκόταν ο χορογράφος και χορευτής της Μπράιαν Τανάκα, που φέρεται να αποτέλεσε την " πέτρα του σκανδάλου" και την αιτία του καυγά του ζευγαριού.



Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο Πάρκερ συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ άσχημα στη Μαράια και έκανε κάτι πολύ άσχημο που έμπλεκε και τον βοηθό της καλλιτέχνιδος.

Οι συνεργάτες του αναφέρουν ότι οι φήμες είναι ψευδείς, ενώ το περιβάλλον της Κάρεϊ σχολιάζει πως ήταν άπιστος και ότι η γενναιοδωρία του δεν ήταν αληθινή.


Πηγή: www.topontiki.gr/
H Mαράια Κάρει ένα μήνα μετά τον χωρισμό με αβυσσαλέο ντεκολτέ και με το δαχτυλίδι του αρραβώνα Reviewed by Unknown on 10:22:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Pirgos PRESS © 2014 - 2016
Powered by Blogger, Designed by i-tech.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.