Top Ad unit 728 Γ— 90

Κυκλοφορησε το πρώτο trailer για την ταινία «Logan»


Εδώ και καιρό είχε ανακοινωθεί ότι ο Hugh Jackman θα επιστρέψει για μια ακόμα φορά και τελευταία όπως όλα δείχνουν στον ρόλο του Wolverine. Οι συντελεστές της τρίτης ταινίας μας έχουν υποσχεθεί ότι θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με όποιο film σχετικό με X-Men έχουμε δει μέχρι τώρα. Και κρίνοντας από το πρώτο επίσημο trailer, που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα, μάλλον οι υποσχέσεις που μας έδωσαν δεν θα είναι ψεύτικες.

Το 2024, ο Logan και ο καθηγητής Charles Xavier θρηνούν τον θάνατο των X-Men. Πίσω από τις δολοφονίες βρίσκεται η υπηρεσία του Nathaniel Essex και αυτόν πρέπει να αντιμετωπίσουν ενωμένοι. Με την ικανότητα της γρήγορης ανάρρωσης του Wolverine να σβήνει σιγά σιγά και τον Xavier να δίνει μάχη με το Alzheimer, οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη νεαρή Laura Kinney, μια μεταλλαγμένη με τις ίδιες ειδικές δυνατότητες με τον Wolverine για να πολεμήσουν την υπηρεσία του Nathaniel Essex.

Η σκηνοθεσία είναι του James Mangold και πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman, Boyd Holbrook, Doris Morgado, Patrick Stewart και Sienna Novikov. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Μαρτίου του 2017.
Κυκλοφορησε το πρώτο trailer για την ταινία «Logan» Reviewed by Unknown on 6:36:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Pirgos PRESS © 2014 - 2016
Powered by Blogger, Designed by i-tech.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.